luni, septembrie 07, 2009

Vis

Nu cred ca am scris decat o singura data cu gandul la tine. Am scris in acest blog tot ceea ce dintrun motiv sau altul nu vroiam sa exprim altfel si mi-am consumat multe energii intro singura directie transpunandu-le apoi aici. Dar vroiam sa scriu acum ceva legat de tine. Te-am visat. Da, poate ca e stupid sau ciudat sau mai stiu eu cum, dar te-am visat si am vrut sa scriu aici. Eram amandoi prin oras si ne plimbam. Si au aparut niste oameni rai si urati si veneau spre noi. Si atunci te-am luat in brate, te-am strans la piept si oamenii aia rai si urati au plecat. Si ne-am continuat drumul. Da, vreau sa spun drumul,nu plimbarea. Si tu ti-ai pus mana intr-a mea. Si am plecat. Pe acelasi drum.
Mersi,Urania. Cred ca am inteles. Sper.

9 comentarii:

Florea Mihai Ionut spunea...

Bah...nu te mai lua dupa Urania :)) ca ea nu stie tot. :P. Si mie mi se pare interesant blogul tau...Doar daca ma gandesc la titlu si deja suna ft interesant ,,idealist realist". Nu gaseam o definitie mai simpla. E o expresie care ma descrie si pe mine ;)

Cristi spunea...

Urania m-a facut sa nu dorm bine cateva nopti. [:))] Stia mai multe decat mine.
Cred ca toti aveam o anume dualitate evidentiata in n moduri, ceea ce nu-i rau; ne face mai complicati.

Florea Mihai Ionut spunea...

vezi k mi-a zis Ana, tipa din parc ca i-ai parut foarte interesant :). Ba chiar deosebit in special pentru faptul ca nu vorbeai prea mult, dar vorbeai doar cand trebuia... Inseamna ca eu ii par sters daca vorbesc intr-una :)

Cristi spunea...

ma bucura asta. "it makes my heart melt" [:))] tu vb. mult cu un scop.

Florea Mihai Ionut spunea...

Am intrat mah pe susan boyle de multa vreme. De la ea mi se trage :)). Oricum merci:)

Florea Mihai Ionut spunea...

bah...am gasit-o pe Mada. E tare...e....
Uite asa e:___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

La cei 10 ani ai ei...

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Florea Mihai Ionut spunea...

mama ..te miri de ce nu merge treaba frate in tara asta si de ce stau artistii s amoara de foame.
Pai incapabiliii aia trebuia sa o pupe in fund pe aia mica. Si ei fara nici un pic de entuziasm ii dadeau acolo un 10....Am nervi, La show-urile area din UK nu vezi asa ceva. Cred k era juriul in al noualea cer. Oamenii astia si-au pierdut tot entuziasmul.

Florea Mihai Ionut spunea...

scuze pt ,,incapabiliii aia trebuia*" am vrut sa spun trebuiau...

Cristi spunea...

Opa,stai asa,ca-ti creste tensiunea...[:)] Toate lucrurile astea se intampla pt. ca suntem mutilati emotional si traim intro societate in care valorile au fost inversate. In fine,e o intreaga discutie aici;personal m-am obisnuit cu atitudinea asta.

Persoane interesate

Je suis "dork".

Fotografia mea
Constanta/Iasi, Romania
Gandesc, simt, exist. Ordinea nu e aleatorie.